Grønn avdeling

Hei og velkommen til Grønn avdeling. Vi har som alltid verdens beste barnegruppe her på grønn avdeling og i år er vi ekstra heldig, for vi har nemlig 22 søtnoser i alderen 3-6 år som vi får lov til å være sammen med hver eneste dag.

Her er i regnbuen barnehage har vi en visjon vi er veldig fornøyd med, den lyder som følger:

"Vi har et trygt og inkluderende fellesskap der vi tar vare på hverandre og passer på at alle har det bra og får mulighet til å delta i god lek".

Satsningsområdet for barnehageåret 2019/20 er: "Lek og fellesskap".

Dette betyr at vi vil sette leken øverst på dagsorden og som de profesjonelle og ambisøse ansatte som vi er vil vi ta denne til nye høyder sammen med barna.

Dette året har vi valgt å jobbe med eventyr og all dens magiske rikdom. Vi skal være eventyrgærne hver eneste dag og vi skal dykke ned og fordype oss i dette fantastiske temaet sammen med de fantastisk fine barna deres. Her blir det alt man kan tenke seg av høytlesning, eventyrstunder, fortellerstunder, teateroppsetninger og masse annet gøy :)

Hver eneste dag jobber vi for å dra leken og eventyret til nye høyder og hver dag opplever vi nydelig og tåredryppende fin lek sammen med barna deres. :)